Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite! Very Happy

Criminal.

Ići dole

Winx club love Europian Criminal.

Počalji od # directionerka.♥ taj Sub 11 Apr 2015, 20:26

• chapter one : ( i am a killer )AMELIA P.O.V

'' Amelia, gledaj me dok razgovaramo! Šta ti se desilo sa rukama? Amelia! Vidjet ćeš ti kad siđeš! '' - crnokosa i naborana žena se derala na mene.

'' Samo ... igrala sam se sa temperama, kao nekad. Ne brini. '' - dobacila sam joj hrapavim glasom, mucajući. Vjerovatno me je skužila, mislim, ko ne bi? Pojavim se u kući sa krvavim rukama, sva izgrebana i prljava, te plačući. Koja bi budala pomislila da sam se igrala sa temperama? Ušla sam u kupaonicu brisajući suze i ostavljajući crvene mrlje po svom licu. Pogled mi je pao na ogledalo okačeno na crnom zidu.

'' Oh, Bože. Ja sam ga stvarno ubila? Ne, ne, ne! Ja sam ubica! '' - opet su mi krenule suze niz lice. Jednostavno ih ne mogu zadržati. Ubila sam jedinu osobu do koje mi je bilo stalo, Jonaha. Zašto? Prevario me je, sa onom *cenzurisano* Mary! Briga me, sada neka i ona pati!

Pustila sam vodu i stala pod tuš, dok su se krv i prljavština brisali sa mojih ruku i lica. Uživala sam u ta tri sata tuširanja. Da, uvijek se tuširam dugo kada razmišljam ili kada sam depresivna. Zatim, moje uživanje je prekinulo zvono na telefonu. '' Sranje '' - tiho sam izgovorila, te sam onda shvatila da sam se smirila i da više ne plačem. Obukla sam ogrtač i umotala kosu u peškir. Dobrodošla u stvarnost, Amelia.

'' Anna, šta hoćeš? Znaš da mrzim kad me neko prekida? '' - prevrnula sam očima, moguće je da je osjetila moju nervozu. Čovječe, ta djevojka osjeti sve.

'' Mia, požuri! Jonah je ... upucan ... '' - govorila je zadihano. Vjerovatno je išla da vidi šta se dešava, pa se vratila da mi kaže. Ko sad osjeti sve? Dobro, i ja osjetim sve. Moj razum se poigravao sa mnom. I mrzim kad me neko zove Mia, samo su me roditelji tako zvali.

'' Mhm, stižem. '' - pravila sam se zabrinutom. Prekinula sam poziv i obukla nešto crno. Neću obući nešto šareno, ipak mi je on bio dečko. A sad ti je kao žao? Daj začepi. Opet sam se svađala sa samom sobom.

( ... )

'' Amelia, pogledaj, otkud Mary u njihovoj kući? '' - plavokosa djevojka sa pomalo uvijenom kosom koja joj je padala na lice, sada uplakana je u jednom trenutku gledala Mary, a u drugom Ameliu.

'' Šta ja znam, vjerovatno je navratila. *cenzurisano*. '' - ovo zadnje je promrmljala sebi u facu, pa ju Anna nije mogla čuti. Pogledala je Mary i vidjela da i ona nju gleda, pogledi su im djelovali kao da će se zaskočiti sa noževima i poubijati. Naravno, to nisu uradile.

MARY P.O.V

Dosta mi je više! Ta kuja će da ispašta što je ubila Jonaha. Otišla sam do policajca i pogledala ga. '' Oprostite, da li možda znate ko je počinitelj ove velike tragedije? '' - policajac je držao neke bilješke u ruci i zapisivao.

'' Da, znam. To je bila ONA, ubila je mog voljenog! '' - pravila sam se da plačem, naravno, on je bio moja igračka. Ali želim da napakostim Amelii, jer ga je ona istinski voljela. Pokazala sam prstom na Ameliu.

'' Ona? Njegova ubica je ova djevojka? '' - pogledao me je zbunjeno, a ja sam samo klimnula glavom. '' Uredu, momci. Mislim da smo otkrili počinitelja, odvedite onu djevojku u policijsku stanicu. '' - policajac je pokazao u pravcu Amelie.
'' I always get what I want. ''
'' Love, hate. Such a fine line. ''
'' It's okay to love them both. I did. ''

- Katherine Pierce
# directionerka.♥
# directionerka.♥
Hi, new fairy! :)
Hi, new fairy! :)

Datum rođenja : 05.11.2002
Broj poruka : 16
Datum upisa : 01.07.2014
Godina : 16

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu