Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite! Very Happy

Cura iz Los Angelesa.

Ići dole

Winx club love Europian Cura iz Los Angelesa.

Počalji od Perfect 'n' Beautiful taj Uto 04 Jun 2013, 12:04

Uvod
Priče ''Cura iz Los Angelesa''


Ja sam Drew Lloyd. Imam 19 godina i može se reći da jako volim školu i da sam štreberka. U školi me niko ne voli, ja sam samo prljavštvina u moru ljudi.Mnogi me 'zlostavljaju'. Kako i fizički tako i psihički. Nikad mi nije bilo jasno ovo: Moja najj frendica je Ellie, koja je najpopularnija u školi, a mene zbog toga još više mrze! Nosim aparatić (fiksni) i naočare. Jako sam ružna! Imam malog zečića i idem u srednju.( 3 razz). Malo sam kasnije krenula u školu,ali... Ja sam inače starija od svih iz mog razza. Inače prijeklom sa Kosova. Jako sam bogata, moja mama je dizajnerka,a tata mi je model.

Drew info:
Puno ime: Drew Taini Lloyd
Zanimanje: Radjenje zadaće
Adresa: L.A. Fame street 124
Najj jelo i piće: Špagete i sok od jabuke.This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, somg go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them.

I might be fucking crazy, but I'm free.
avatar
Perfect 'n' Beautiful
Your first battle.
Your first battle.

Datum rođenja : 09.06.1998
Broj poruka : 186
Datum upisa : 06.10.2012
Godina : 20
Lokacija : Soba :D

Nazad na vrh Ići dole

Winx club love Europian Prvi dio.

Počalji od Perfect 'n' Beautiful taj Sre 05 Jun 2013, 11:44

Ustala sam u 7:3o i oprala zube. Nakon toga, sišla sam u kuhinju i napravila sebi palačinke sa medom. Obožavam ih!
Zazvonio mi je moj Samsung Galaxy S IV.
Ja: Halo?
Ellie: Ja sam. Ej, moraš doći do tržnog centra! Neki čovjek će pojesti zmiju!
Ja: Okej, prvo: FUUJ! A drugo: ne mogu. Moram učiti!
''A da, zaboravili smo da si štreberka!''-rekao je neko iza Ellie i ona je prekinula.
Ma naravno. Navikla sam na to. Svi me zovu štreberkom i muče me... Pogledala sam kroz prozor tužno i ugledala jezero, bistro i čisto koje mi je tata kupio za 12 rodjendan. Nitko nije bio u kući,pa sam izašla i sjela na meku travu koja je mirisala na ljeto. ''Svježina.''-pomislih. Nekoliko trenutaka sam sjedila misleći:''Ona. Ona je tako savršena! Najljepša je,najpopularnija! Sveeeeeee! A ja? Samo mrlja od tinte u moru ljudi!'' Odjednom, osjetila sam kako me tatin žilet zove,poziva i vuče prema sebi. Kao hipnotisana sam krenula prema njemu, obarajući sve ispred sebe. Došla sam u kupaonicu na trećem katu. Uzela sam tatin Gillete i prislonila ga na ruku. Osjećala sam se puna adrenalina i vena na čelu mi je opako pulsirala. ''Izgleda da sam spala i na ovo''-rekoh naglas i slijedeće što sam vidjela je bila krv. Slijevala se niz moju ruku,a onda i po podu. A onda, ''dosta'', rekla sam sebi. Bacila sam žilet na pločice i otrčala da uzmem prvu pomoć.Bila sam mnogo vješta sa zamotavanjeem, jer sam oduvijek željela biti doktor, tako da sam znala zaustaviti krvarenje.
ODLUČILA SAM!
Ne želim se mijenjati! Ja sam ja i boli me džon za sve ostale! Samo ću malo 'istaknuti' moju ljepotu! Ionako mi je danas zadnji dan nošenja aparatića, te ga večeras u šest skidam,a bez naočara mogu preživjet' jedan party za kraj godine.
''kuc,kuc''
Ja: Ko je?
xXx: Neko!
Ja: Eto me,stižem!
Potrčala sam do vrata.. Na njima se pojavio Leo. Omg! On je kao drugi najsladji i najpopularniji momak u školi!
Leo: Ej.
Ja: Ej.
Nastala je glupa i neugodna tišina. Osjećala sam se tako glupo. iako sam bila najpametnija.
Leo: Pa, mogu uć'?
Ja: Ofc.
Ušao je tako ponosno i gordo da sam se istopila.
Leo .Izvini zbog onoga što je rekao moj brat.
Ja: Ono? Ma nema frke.
Leo: Ima. Ti ne zaslužuješ da se neki tamo glupani ponašaju tako prema tebi. Zauzmi svoje mjesto. To je moj savjet. Jer ti si zvijezda koja čeka da se otkrije,veruj mi! Posebna si i nisi kao ostale cure.
Ja: I to je kao neki kompliment?
Leo: Da.
Ja: Pa, hvala onda.
Leo: No problem.
Opet tišina koja nas je udarala. Leo ju je opet odlučio prekinuti riječima: ''Biti drugačiji ne znači biti lošiji. Molim te veruj mi, ti si iskrena i divna cura, ne dopusti da te oni povrijede Drew.''
Ja: Hvala ti na savjetu. Inače hoćeš li sok?
Leo: Može.
Nasmijao se tako lijepo i zavodnički. Nisam zapravo bila ni svjesna da mi se udvara i da se flerta sa mnom,ali mi ne bi uopće smetalo i da sam znala.
Otišla sam do kuhinje i nasula nam sok od jabuke i stavila na tacnu. Kako sam se pri povratku zagledala u Mr. Savršenog nisam ni vidjela komodu ispred mene na kojoj su bile moje slike, i naravno, kao koza sam lupila u nju. ''Aučč!''-čulo se.
Leo: Drew! Jesi li dobro? Šta ti bi?
Ja: Ma ništa!
Podigao me je kao princ na bijelom konju.
Leo: Prije nego što neko od nas ne nastrada, mogu li te nešto pitati?
Ja: Da?
Leo: Hoćeš li ići na party večeras sa mnom?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kraj prvog dijela.This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, somg go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them.

I might be fucking crazy, but I'm free.
avatar
Perfect 'n' Beautiful
Your first battle.
Your first battle.

Datum rođenja : 09.06.1998
Broj poruka : 186
Datum upisa : 06.10.2012
Godina : 20
Lokacija : Soba :D

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu