Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite! Very Happy

Join the forum, it's quick and easy

Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite! Very Happy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Nasi neprijatelji iz razreda ili skole....

+21
the bst girl
musalg2
♥.Tangled.Forever.♥
~~
Black★Rock Shooter
Mediina
ballerine.
cookie.
Daja (:
Twinkle.
'stache :{
beautiful.
MagicDreams
Dea Libella
Amulet~Angel
Saky¤Bloom
*WINX girl*
SweetEmoTeenager
Saki♥Miku
Katarina
providna.duga
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

providna.duga

providna.duga
~You are the best.~
~You are the best.~

First topic message reminder :

Ovde pisite ako imate neke neprijatelje u skoli ili u razredu i sta su vam oni uradili......... Exclamation

Dea Libella

Dea Libella
~You are the best.~
~You are the best.~

*WINX girl* ::Najbolje je saterajte negde u cosak pa vi nju grizite...xDD
AAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAA!!!!! TI SI LUUUUUUUUUUDA!!!!1

Amulet~Angel

Amulet~Angel
~You are the best.~
~You are the best.~

i sasa me udari i kaze ,,Pisksi debele devojcice,mrs u kinu" a ja cu mu reci,,Kinezi imaju borilacke vestine! Twisted Evil ".Tako cu mu reci,a ovom strahinji cu mu lupiti samacinu!Flora,FloraBilivixKaja i ja krenucemo na njih posto smo isti razred‚!

http://flora4ever.forumotion.com

MagicDreams

MagicDreams
Moderator
Moderator

Marija. Razz

beautiful.

beautiful.
Moderator
Moderator

Svi vi imate neke Marije..xD..Ja nemam..Nesto ne volim drugakinje,ali nemam...Inace..

Moderator
Moderator

Baš imam nesrećno ime, a? Smile
U mom odeljenju je Monika, a celoj školi ne bih da pominjem.

Twinkle.

Twinkle.
Pomoćnik
Pomoćnik

U mom odjeljenu (to jest novom) su najgore Klara i Mia samo tračaju ako ih opazim da tračaju mene ode im glava xD!!!!!!!

Gost

Anonymous
Gost

ja imam jednu NEPRIJATELJICU anu karlu. stalno
me gnjavi i pravi se važna. što god ja napravim ona
kaže : ,joj pa to ti je krivo' !
DOSTA MI JE TE ANE KARLE !
i stalno sve oko sebe zeza da su se zaljubile u
jednog kretena u razdredu a zapravo se ONA
zaljubila u njega. hahahahhahahahahahahahaha.....
ana karla + josip hahahahhahahahah Twisted Evil
kako volim kada joj se imam priliku osvetiti

Daja (:

Daja (:
~You are the best.~
~You are the best.~

Mene nervira Nada, jeste da je siromasna i nema majku :/ ali stalno prijavljuje ako je slucajno neko zakaci :O

http://onedirection-balkan.forumotion.com/

Gost

Anonymous
Gost

Dacyღ ::Mene nervira Nada, jeste da je siromasna i nema majku :/ ali stalno prijavljuje ako je slucajno neko zakaci :O
o.O

cookie.

cookie.
~You are the best.~
~You are the best.~

Tamarica ^_^ ::
*WINX girl* ::Najbolje je saterajte negde u cosak pa vi nju grizite...xDD
AAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAA!!!!! TI SI LUUUUUUUUUUDA!!!!1

Hahahahaa...crkla sam od smeha XD
I ja sam imala neku Mariju od 1. do 4. ali sada je okej. xD

Gost

Anonymous
Gost

Mi imamo:Karlu,Vedrana i Mauela..Vedran kaže za Tecnu Teka ili Deka za Bloom boom....

Gost

Anonymous
Gost

Ja imam neke 4 cure koje se stalno prave i ogo varaju druge,a me đu njima je jedna koja na LP-u krade ladyce: Nora,Tonka,Sara(to je ta,pravo ime joj je Sarah-Maria,Sara joj je nadimak) i Lori

Gost

Anonymous
Gost

ma i petak me glupa lara prozvala lažljivicom i glupačom... a ona nije ništa bolja. rekla mi je da se pravim važna samo zato što sam je pitala da li dvorac može biti žute ili sive boje...a ja sam njoj onda rekla da se prave važni ljudi koji se dopuštaju da previše govore.pa je ona MENE išla tužiti učiteljici...ali ona je zaradila zaknu,ne ja. Razz i onda je oipet poslije škole trčala od mene...grrr! i rekla mi da je pustim na miru,e pa to bi ja njoj trebala reći a ne ona meni. -.- meni je dosta i danas ću je tužiti učiteljici jer više nemam živaca. -.- i zapovjeda mi! misli da je ona nešto posebno samo zato što je boljaq u njemačkom od drugih pa nam zato može zapojvedati kako da napišemo zadatke ? mislim,ne zapovjeda samo meni nego i ostalima. mojoj BFF je rekla da je klepetava kokoš. -.- koji bezobrazlog Mad

ballerine.

ballerine.
Administrator
Administrator

Dvije:
-N.M.
-D.B.

Mediina

Mediina
~You are the best.~
~You are the best.~

U mene je najgora mora -_-.... e ovako

u mom odjeljenu postoje moje dvije ne prijateljice, amila i emina (emina je mnogo gora -_-). Uvek se deru na mene ma sta god ja kazem, neki dan me emina zbilja nanervirala.... ja sam nju izazivala da se zaljubila u nekog iz naseg razreda (a i jeste) i ona se nadrecila na me, onda je mene uciteljica prozvala da odgovaram, a dok sam ja odgovarala, ona i djecak u kog se zaljubila (emina sjedi iza mene, a djecak u gojeg se zaljubila pored mene) na dvolisti su svasta nasskrabali: medina+_____ i slično... mrzim je Razz
ma nemam zivaca pricati vam koliko si bezobrazne, mozak mi ode u nebo zbog njih....

Black★Rock Shooter

Black★Rock Shooter
~You are the best.~
~You are the best.~

Ja imam:
- Adija (on nije "loša" osoba, samo je naporan)
- Goran (stalno me zadirkuje i ruga mi se)
- Aner (kao i Goran)
- Armin (i on e ponekad zeza, ali manje od Gorana i Anera)
Ovi gore su iz mog razreda i sve ostale zadirkuju! Mad Evil or Very Mad

Ali još gore su:
- Leida (valjda se tako zove xD)
- Amela (nisam sigurna za ime)
- Meriem (ni njoj nisam sigurna za ime)
One su po godinu-dvije starije od mene i stalno me zadirkuju.
Ali ne mogiu ih ikome prijaviti, jer one meni ništa ružno ne govore već su sarkastične i govore mi ono suprotno od onoga što misle.
Ono kao: "Melekice draga, jao pa kako si nam pametna. Genije si."
Ali da samo čujete ton kojim to govore... Mad Evil or Very Mad

Gost

Anonymous
Gost

◘Medyska•Bloom~caa◘ ::U mene je najgora mora -_-.... e ovako

u mom odjeljenu postoje moje dvije ne prijateljice, amila i emina (emina je mnogo gora -_-). Uvek se deru na mene ma sta god ja kazem, neki dan me emina zbilja nanervirala.... ja sam nju izazivala da se zaljubila u nekog iz naseg razreda (a i jeste) i ona se nadrecila na me, onda je mene uciteljica prozvala da odgovaram, a dok sam ja odgovarala, ona i djecak u kog se zaljubila (emina sjedi iza mene, a djecak u gojeg se zaljubila pored mene) na dvolisti su svasta nasskrabali: medina+_____ i slično... mrzim je Razz
ma nemam zivaca pricati vam koliko si bezobrazne, mozak mi ode u nebo zbog njih....
Pa da,to i meni rade Ana Karla i Lara. -.- A znate što ? Lara je još lagala! Lagala je da sam joj rekla da je glupa i da je klepetalo. -.- Ja to nisam rekla!!! I onda sam ja pitala prijateljicu u klupi i ona je rekla da nije čula,a Lara je rekla: 'Eto vidiš!' Ček,jer ona to glupa ili gluha ? xD Pa ako nije čula to znači da nisam rekla,a ne da sam rekla. Razz I kada sam je tužila učiteljici ona je rekla: 'Ja se toga ne sječam,ne,nisam ja to rekla'. A kada smo izlazili van iz učionice ona je rekla: A to sam se ja samo šalila. TO NIJE BILO SMIJEŠNO!!! A poslije se sjetila da je to rekla,a prija 'nije to rekla'. I,Medy,tako i mene Ana Karla,isto kao i Emina. -.- Msm... A i Lara je nagovarala mene i još neke cure da se ne druže sa nekom iz 4.d razreda! Ja sam ljuta i to jako. -.- Napravila je još stvari! Ali sada mi se ne da pisati. Ja sam pitala da li mi može posuditi gumicu,a ona kaže: Da,aha ... I poslije kaže: Ajme meni!!! Ne kradi mi gumicu!!! Kako se usuđuješ uzeti je bez pisanja ?! A znate šta ? Moja frendica je samo pogledala sat koji stoji na Larinom stolu i Lara je rekla: O.o Ti kradeš! Prijavit ću te policiji! Pa msm -.- I jednu Josipu je vrijeđala i svašta joj sužno govorila. A uvijek nekako prođe pokraj učitgeljice! Meni je dosta!

~~

~You are the best.~
~You are the best.~

Neke dvije iz 7. koje se prave vazne da su godinu starije od mene...
Neke Lucija i Ana....

Mediina

Mediina
~You are the best.~
~You are the best.~

SweetBunny ::
◘Medyska•Bloom~caa◘ ::U mene je najgora mora -_-.... e ovako

Pa da,to i meni rade Ana Karla i Lara. -.- A znate što ? Lara je još lagala! Lagala je da sam joj rekla da je glupa i da je klepetalo. -.- Ja to nisam rekla!!! I onda sam ja pitala prijateljicu u klupi i ona je rekla da nije čula,a Lara je rekla: 'Eto vidiš!' Ček,jer ona to glupa ili gluha ? xD Pa ako nije čula to znači da nisam rekla,a ne da sam rekla. Razz I kada sam je tužila učiteljici ona je rekla: 'Ja se toga ne sječam,ne,nisam ja to rekla'. A kada smo izlazili van iz učionice ona je rekla: A to sam se ja samo šalila. TO NIJE BILO SMIJEŠNO!!! A poslije se sjetila da je to rekla,a prija 'nije to rekla'. I,Medy,tako i mene Ana Karla,isto kao i Emina. -.- Msm... A i Lara je nagovarala mene i još neke cure da se ne druže sa nekom iz 4.d razreda! Ja sam ljuta i to jako. -.- Napravila je još stvari! Ali sada mi se ne da pisati. Ja sam pitala da li mi može posuditi gumicu,a ona kaže: Da,aha ... I poslije kaže: Ajme meni!!! Ne kradi mi gumicu!!! Kako se usuđuješ uzeti je bez pisanja ?! A znate šta ? Moja frendica je samo pogledala sat koji stoji na Larinom stolu i Lara je rekla: O.o Ti kradeš! Prijavit ću te policiji! Pa msm -.- I jednu Josipu je vrijeđala i svašta joj sužno govorila. A uvijek nekako prođe pokraj učitgeljice! Meni je dosta!

OMG o.O

Kako mozes da izdrzis??....

Amila ima nekog psa Brku i ona ka uvek mazi! Ja njoj kazem da meni mama ne da da diram pse, kada je to cula, svako jutro me njenim rukama (bolje reći šapama) dira da bi me naljutila -_-"

♥.Tangled.Forever.♥

♥.Tangled.Forever.♥
~You are the best.~
~You are the best.~

Memam prijatelja iz skole,svi su mi neprijatelji.Nabrojacu ih:
-Brojim samo devojcice!
-Debela tuzibaba svinja Tijana
-Nekulturna i glupa Tamara
-Neiskoriscljiva Andjela
-Bezobrazna Sofija V.
-Cas ono-cas ono Marija

I to je to,nagluplje i najveci naprijatelji!!!

musalg2

musalg2
Banovan član.
Banovan član.

uh hvala Bogu nemam neprijatelja

http://naturewinx.bloger.hr

♥.Tangled.Forever.♥

♥.Tangled.Forever.♥
~You are the best.~
~You are the best.~

musalg2 ::uh hvala Bogu nemam neprijatelja
Blago tebi!

Black★Rock Shooter

Black★Rock Shooter
~You are the best.~
~You are the best.~

^Gothic_♥_Quen^ ::
musalg2 ::uh hvala Bogu nemam neprijatelja
Blago tebi!
Da... Ja ih imam 1000 (Već sam ranije napisala koje)

Gost

Anonymous
Gost

Neprijatelji o.O Pa,ne razumijem baš tu riječ... 'Neprijatelji' ? Pa, ako mislite na osobe,koje nas,neprestalno gnjave,za mene to nisu neprijatelji,več jedne vrlo nekulturne osobe,koje ja volim zvati 'kokoši' ili 'pivci' (ovisi jesu li djevojčice ili dječavi). No,u biti,nemam baš,neprijatelja,ali ima osoba koje mi smetaju,makar ne rade ništa meni,negu drugima,jednostalno ih izazivaju. Dakle,živciraju me neke iz 4.razreda... Nije da,su mi ono,neprijateljice, ali mi ipak,malo,smetaju... Pa,ni ja ne znam zašto. Ali,paaaa,jednostalno se prave važne,kao neke... Damice,sve im živo smeta,onako... Ne mogu to objasniti. I ono,imaju svoj pozdrav. Mislim,ne vidim ništa loše u pozdravu,ali na koji način to rade,to mi je baš i ne sviđa,onako bahato... Prave se važne,na neki,način. No,u biti,nema nekih osoba koje bih mogla nazvati 'neprijateljima'.

the bst girl

the bst girl
~You are the best.~
~You are the best.~

Ja imam protivnike iz 4/5.
Oni su mi uzeli novu jaknu i stavili u vecesolju u kojoj je bio izmet!!!
BLJAK!!!...
Idalje nisam smislila kako da im se osvetim.
Ima neko neku ideju?

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu