First topic message reminder :
Ovde pisite ako imate neke neprijatelje u skoli ili u razredu i sta su vam oni uradili.........
Ovde pisite ako imate neke neprijatelje u skoli ili u razredu i sta su vam oni uradili.........
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
AAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAA!!!!! TI SI LUUUUUUUUUUDA!!!!1*WINX girl* ::Najbolje je saterajte negde u cosak pa vi nju grizite...xDD
o.ODacyღ ::Mene nervira Nada, jeste da je siromasna i nema majku :/ ali stalno prijavljuje ako je slucajno neko zakaci :O
Tamarica ^_^ ::AAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAA!!!!! TI SI LUUUUUUUUUUDA!!!!1*WINX girl* ::Najbolje je saterajte negde u cosak pa vi nju grizite...xDD
Pa da,to i meni rade Ana Karla i Lara. -.- A znate što ? Lara je još lagala! Lagala je da sam joj rekla da je glupa i da je klepetalo. -.- Ja to nisam rekla!!! I onda sam ja pitala prijateljicu u klupi i ona je rekla da nije čula,a Lara je rekla: 'Eto vidiš!' Ček,jer ona to glupa ili gluha ? xD Pa ako nije čula to znači da nisam rekla,a ne da sam rekla. I kada sam je tužila učiteljici ona je rekla: 'Ja se toga ne sječam,ne,nisam ja to rekla'. A kada smo izlazili van iz učionice ona je rekla: A to sam se ja samo šalila. TO NIJE BILO SMIJEŠNO!!! A poslije se sjetila da je to rekla,a prija 'nije to rekla'. I,Medy,tako i mene Ana Karla,isto kao i Emina. -.- Msm... A i Lara je nagovarala mene i još neke cure da se ne druže sa nekom iz 4.d razreda! Ja sam ljuta i to jako. -.- Napravila je još stvari! Ali sada mi se ne da pisati. Ja sam pitala da li mi može posuditi gumicu,a ona kaže: Da,aha ... I poslije kaže: Ajme meni!!! Ne kradi mi gumicu!!! Kako se usuđuješ uzeti je bez pisanja ?! A znate šta ? Moja frendica je samo pogledala sat koji stoji na Larinom stolu i Lara je rekla: O.o Ti kradeš! Prijavit ću te policiji! Pa msm -.- I jednu Josipu je vrijeđala i svašta joj sužno govorila. A uvijek nekako prođe pokraj učitgeljice! Meni je dosta!◘Medyska•Bloom~caa◘ ::U mene je najgora mora -_-.... e ovako
u mom odjeljenu postoje moje dvije ne prijateljice, amila i emina (emina je mnogo gora -_-). Uvek se deru na mene ma sta god ja kazem, neki dan me emina zbilja nanervirala.... ja sam nju izazivala da se zaljubila u nekog iz naseg razreda (a i jeste) i ona se nadrecila na me, onda je mene uciteljica prozvala da odgovaram, a dok sam ja odgovarala, ona i djecak u kog se zaljubila (emina sjedi iza mene, a djecak u gojeg se zaljubila pored mene) na dvolisti su svasta nasskrabali: medina+_____ i slično... mrzim je
ma nemam zivaca pricati vam koliko si bezobrazne, mozak mi ode u nebo zbog njih....
SweetBunny ::Pa da,to i meni rade Ana Karla i Lara. -.- A znate što ? Lara je još lagala! Lagala je da sam joj rekla da je glupa i da je klepetalo. -.- Ja to nisam rekla!!! I onda sam ja pitala prijateljicu u klupi i ona je rekla da nije čula,a Lara je rekla: 'Eto vidiš!' Ček,jer ona to glupa ili gluha ? xD Pa ako nije čula to znači da nisam rekla,a ne da sam rekla. I kada sam je tužila učiteljici ona je rekla: 'Ja se toga ne sječam,ne,nisam ja to rekla'. A kada smo izlazili van iz učionice ona je rekla: A to sam se ja samo šalila. TO NIJE BILO SMIJEŠNO!!! A poslije se sjetila da je to rekla,a prija 'nije to rekla'. I,Medy,tako i mene Ana Karla,isto kao i Emina. -.- Msm... A i Lara je nagovarala mene i još neke cure da se ne druže sa nekom iz 4.d razreda! Ja sam ljuta i to jako. -.- Napravila je još stvari! Ali sada mi se ne da pisati. Ja sam pitala da li mi može posuditi gumicu,a ona kaže: Da,aha ... I poslije kaže: Ajme meni!!! Ne kradi mi gumicu!!! Kako se usuđuješ uzeti je bez pisanja ?! A znate šta ? Moja frendica je samo pogledala sat koji stoji na Larinom stolu i Lara je rekla: O.o Ti kradeš! Prijavit ću te policiji! Pa msm -.- I jednu Josipu je vrijeđala i svašta joj sužno govorila. A uvijek nekako prođe pokraj učitgeljice! Meni je dosta!◘Medyska•Bloom~caa◘ ::U mene je najgora mora -_-.... e ovako
u mom odjeljenu postoje moje dvije ne prijateljice, amila i emina (emina je mnogo gora -_-). Uvek se deru na mene ma sta god ja kazem, neki dan me emina zbilja nanervirala.... ja sam nju izazivala da se zaljubila u nekog iz naseg razreda (a i jeste) i ona se nadrecila na me, onda je mene uciteljica prozvala da odgovaram, a dok sam ja odgovarala, ona i djecak u kog se zaljubila (emina sjedi iza mene, a djecak u gojeg se zaljubila pored mene) na dvolisti su svasta nasskrabali: medina+_____ i slično... mrzim je
ma nemam zivaca pricati vam koliko si bezobrazne, mozak mi ode u nebo zbog njih....
Blago tebi!musalg2 ::uh hvala Bogu nemam neprijatelja
Da... Ja ih imam 1000 (Već sam ranije napisala koje)^Gothic_♥_Quen^ ::Blago tebi!musalg2 ::uh hvala Bogu nemam neprijatelja
Idi na stranu : 1, 2, 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu