Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 30.04.2001 Broj poruka : 1765 Datum upisa : 09.12.2011 Godina : 23 Lokacija : Srbija,Kruševac.
Ja imam sims 3 i posto sam napravila Miku Hatsune - jer ima jedan sajt na kojem mozete da skinete odela,sminke itd... Pa sam ju napravila,sad se udala i ima malu bebu ceka jos jednu
Datum rođenja : 03.11.2000 Broj poruka : 111 Datum upisa : 22.06.2012 Godina : 24
Igram.. Ali mnogo vremena na Simsu provedem ubijajuci Simsovce i cekati izlazak duhova...TO JE TAKO COOL *___* Samo ih pustim i ubrzam, neki pocrkavaju od gladi, neki debili se ubiju vatrom, neki se utope, neke zdrma munja itd itd itd... Ali volim ubijati i sluškinje (maid), jedino sa vatrom.. Volim "muciti# (sorry ako sam bezobrazna xD) manju djecu i bebe (na simsu naravno) pa da se desavaju cuda... Evo vam jedan video sto se desilo meni i drugarici neki dan kad smo igrale sims seasons (taj video sam ja uploadovala), zadnja greska je najbolja xD Sto je najveci problem, kad Social worker dodje po dijete, mi ne moemo ni spasiti igru ni izaci iz nje, nista xD :
Datum rođenja : 03.11.2000 Broj poruka : 111 Datum upisa : 22.06.2012 Godina : 24
A neki jos pocrkavaju od bolesti xD ( u sims seasons) Imam citavu "vojsku" grobova xD.. Imam ih vec 50... Ali bez onih kodova za varanje, msm to je glupo, zamisli sad ti samo klikces na onaj grob jedan i stvaraju ti se Simsovci i ti ih samo ubijes pomocu tih kodova, to je pomalo glupo. Zanimljivije je kad ti trebas da se napatis malo, zato se i desavaju ona čuda kod mene xD