Ja se ne sjećam šta sam sinoć sanjala...
A preksinoć se savršeno sjećam da sam sanjala
Selenu Gomez! O___O
Prekrasan san!
*___*
Kao ona je došla u Sarajevo na Sarajevo Film Festival.
Onda je bila neka nagradna (dobrotvorna) igra, kao:
"Provedite dan sa Selenom Gomez" i ja sam pobijedila.
Onda je ona došla kod mene kući i ja sam bila sva:
Crazy Fan LOL
Sve sam vrištala na bosanski i engleski: Aaaah Selena Gomez OMG stvarno je tu!/Aaaah Selena Gomez OMG she's really here!
A ona me je samo gledala smješkajući se zbunjeno xD
Onda sam se smirila, predstavila, malo smo se ispričale (na Engleskom jezik)...
Zatim smo se fotografisale i ona mi je dala autogram:
"From Selly to Melly:
It was really nice to meet you,
Selena Gomez"
Ovo gdje piše Selena Gomez bio je njen potpis (koji sam prije ovoga sna, u stvarnosti vidjela na netu).
Izgledao je nekako ovako:
[You must be registered and logged in to see this link.]Rekla je kako nije ni znala da ima toliko fanova u balkanskim zemljama i onda sam joj ja pokazala i WCLE.
Vidjela je koliko članova ima njeno ime u nicku, setove/potpise sa njom...
A ona je rekla kao: "Awww, that's so cute. I love how my fans really like my work, sining, acting..."
Zatim smo još malo pričale na engleski, i na odlasku je rekla:
"I am really glad that I met you. I had a great time. And I hope i will make one tour trough all countrys of Balkan.
Because I see how many people appreciate me here! And if I do that, I'll send a couple tickets for You too! Oh, and greet your WCLE friends from me and write them that I really
appreciate that they like my work so much. They really motivete me. I love them and all of my fans!"
PS. To je stvarno bio jedan od mojih
najljepših snova ikada!
I Selena je bila jako ljubazna i prizemna u njemu. Nije bila ono umišljena i snob, već se ponašala kao obična djevojka.
A još uvijek se sjećam sna ovako dobro, jer sam ga čim sam se probudila zapisala na papir xD
Samo neznam jesu li citati baš isti, ali to je što je otprilike rekla...
Izvinite što sam se ovoliko raspisala, ali to je stvarno bio krasan san....