Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 12.09.2000 Broj poruka : 2401 Datum upisa : 20.02.2012 Godina : 24
Nije baš da sam plakala ali mi je bilo žao jedne cure. Zaljubila se u dečka, koji je zapravo anđeo, a on ju u školi ignorirao a kasnije je odvede na neko jezero i kupaju se pa ju ostavi i tako na još par mjesta. :/
Datum rođenja : 04.12.1997 Broj poruka : 233 Datum upisa : 29.03.2013 Godina : 26 Lokacija : Room at the end of world.
Pali anđeo, pogađam?
HP, kad je Snape umirao, kad je Dumbledore umirao, kad je Harry išao umrijeti. Vampirska Akademija. Prelijepa, pakosna, kad je Mick umro. Bratstvo crnog bodeža. I to bi bile sve.