Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 23.01.2000 Broj poruka : 7361 Datum upisa : 19.08.2010 Godina : 24
tamno sive farmerke,drečavo roze majicu kratkih rukava na kojoj su nacrtani brkovi,ruke koje ih drže i natpis "Wait, I'll fix my Moustache",crno-sive patike i kratki crni džemper dugih rukava koji sam skinula. xd :3 pa sam se presvukla u sivu trenerku i majicu sa svjetlio i tamno plavim prugicama i stavila traku za kosu u svijetlo plavoj boji. ^^
Datum rođenja : 04.12.1997 Broj poruka : 233 Datum upisa : 29.03.2013 Godina : 26 Lokacija : Room at the end of world.
Pidžamu pa uske crne traperice, bijelu majicu s crnim printom i nečim tipa zakovica, ružičasto bijeli gornji dio trenirke, crne tenisice s roza detaljima i jednom roza pertlom. :3
Datum rođenja : 06.07.2000 Broj poruka : 10430 Datum upisa : 28.12.2011 Godina : 24
Uske Levi's farmerske, belu bluzu sa nekom ilustracijom, rozi duks sa nekim natpisom, teget starke, Tiffany narukvicu, Ice Watch, Ray Ban cvike i VS torbu. :33 (Victoria's Secret)