Ovde postavljajte razne citatee, ja bas volim da vidim neki novi..
Evo par:
'Niko nije kriv za to, sto te volim toliko, al' osmeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas. '
'A ja ziveo bih sad' ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad. '
'Izgubio sam te medju ljudima, ja sam te obozavao i prezirao, u sustini to dobro znas da u najtezim trenucima imas unutar duse palog Andjela koji nas sjedinjava. I kada osvane novi dan obecavas da ces se promeniti, ali posustaces. Boli te celo telo, trazices me cak u paklu jer znas da sam kao ti. Sve sto osecam prema tebi samo ovako mogu iskazati. '
'Volim forografije jer se one nikada ne menjaju, iako se promene ljudi na njima... '
'Nista samo po sebi nije ni dobro ni lose, samo zavisi od toga sta mi o tome mislimo. '
'What doesn't kill you makes you stronger. '
'Mozda je kraj, ali jos nije gotovo. '
'Nabaci osmeh, zaboravi na sve, jer jednom se zivi zar ne?'
'Zivot je kratak previse kratak, da bi se stalno nervirao, znas da stvari ne ispadnu uvek onakve k'o sto si planirao'.
'Posalji osmeh celom svetu, uhvati ritam otvori srce i oseti srecu. '
'Volim osmeh tvoj i nosi ga uvek, smej se samo dusu mi grej zauvek. '
Evo par:
'Niko nije kriv za to, sto te volim toliko, al' osmeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas. '
'A ja ziveo bih sad' ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad. '
'Izgubio sam te medju ljudima, ja sam te obozavao i prezirao, u sustini to dobro znas da u najtezim trenucima imas unutar duse palog Andjela koji nas sjedinjava. I kada osvane novi dan obecavas da ces se promeniti, ali posustaces. Boli te celo telo, trazices me cak u paklu jer znas da sam kao ti. Sve sto osecam prema tebi samo ovako mogu iskazati. '
'Volim forografije jer se one nikada ne menjaju, iako se promene ljudi na njima... '
'Nista samo po sebi nije ni dobro ni lose, samo zavisi od toga sta mi o tome mislimo. '
'What doesn't kill you makes you stronger. '
'Mozda je kraj, ali jos nije gotovo. '
'Nabaci osmeh, zaboravi na sve, jer jednom se zivi zar ne?'
'Zivot je kratak previse kratak, da bi se stalno nervirao, znas da stvari ne ispadnu uvek onakve k'o sto si planirao'.
'Posalji osmeh celom svetu, uhvati ritam otvori srce i oseti srecu. '
'Volim osmeh tvoj i nosi ga uvek, smej se samo dusu mi grej zauvek. '