Part 11Hannah126:OFFLINE
Selenita0:Hon?O.o
Sta ti bi?o.o
Hannah126:ONLINE
Selenita0:HOOON!!
Sto si se naljutila na mene?
Hannah126:Zato sto..sto..
Selenita0:Sto?
Hannah126:..se zezam!!!
Pa covece,moj je rodjus,mogu da radim sta hocu.xD
Selenita0:UUFF!Pa bas si me uplasilaa!!-.-
Hannah126:Pa nemas cega da se plasis
Mi smo jako dobre drugarice i necemo se nikad ljutiti jedna na drugu,zar ne?
Selenita0:Daa
Hannah126:E,sad stvarno moram da begam.Vec je 16:30,moram da jos malo spremim kucu za zurku!
Selenita0:Aha...a gde su ti parentsi?
Hannah126:Otisli su do Rima da se "odmore" nekoliko dana,da nebi pukli kad bi videli sta je ostalo posle zurke.xD
Selenita0:Shvatam.xD
Hannah126:Ee odho,bye.Vidimo se veceras :**
Selenita0:Bye :**
Hannah126:OFFLINE
Pa,da i ja iskljucim ovo i da se pripremim za zurku...*iskljucujem komp*Ehh,sad,oblacenjee!
Ooo,sto sam glupa,nikada nisam pokazala slike od Valy i Hon.xD
Pa,evo prilike
To smo ja i Valy na plazi xD
Ja sam levo,Valy je desno.Jesam li pomenula da je ona dvojnica od Selene Gomez?xD
Apsolutly iste,kako ja znam da izlupam.xD
Jos jedna:
Ma,znam da smo lude.xD
Imam na gomilu slika sa njom,ali me mrzi da pokazujem.xD
Prelazimo na Hon:
Aww to je moja najdraza slikica :3
(iako na svakoj izgledam retrdirano -.-)
Ja sam levo(kao i uvek xD),Valy u sredini i Hon desno
Ja i Hon:
Znam,imamo poneke i retardirane slike.(sve xD)
Pa,to je to sto cu vam pokazati.xD
Sada moram da se spremam..vec je 17:00,a ja moram da krenem za 30 min...*oblacim se*Perfektnoo
*namestam friz i sve sotalo*Joooj predivno mi stoji.xP
Hehe,mogu i malo ranije da krenem.:3 *silazim niz stepenice*
Ja:Mama,ja cu polako da krenem do Hon..
Mama:Sad?Sa kojim prevozom?
Ja:Pa,zar me ti neces odbaciti..?
Mama:Ne,danas sam u nocnoj smeni na poslu,pa ces morati pesice,jer bus vise ne prolazi.
Ja:Ma daj,idem metroom
Mama:Ali najbliza stanica do njega je odavde 3 ulice.
Ja:Dobro,ubedila si me,idem pesice -.-
Ajj cao!*uzimam kesu sa poklon i izlazim*
It's the boy you never told i like you...*pevusim*.Hit the lights,let's the msuic move you,lose control tonightt..*ispred mene "copor" pasa ltualica*Ooouuu :SS *prilaze mi i reze*Aaaa ja se uzasno bojim pasaa :S *potrcim i oni potrce zamnom*AAAA!!*trcim*Jooj!!*trcim pored neke zice i zakaci mi se haljina na nju i pocepa*OOO NEE!!*trcim*Koji baksuzz!!!*zakrijem se iza neke zgrade i psi me ne vide*Uf..to je iblo blizu..Osim sto ode moja cool haljina i...*pogledam cipele i vidim da mi nema stikli*..polomile su mi se stikle.-______-'
Ostaje mi da opet..stopiram.Jer sam promasila ulicu,koliko vidim.Ne seca se ove ulice.*stanem ispred puta i stopiram,stane mi jedan covek sa taxijom*A vidi ima taxi O.o *ulazim*
Ja:*kazem mu u koju ulicu da me odveze i dam mu novac*Uh...*izlazim iz auta i ulazim u kucu*
*mama je na poslu,tata spava*
Ja:*odem do sprata i legnem na krevet*Baksuza li!!!!Pocepa mi se haljina,polome stikle,propustim zurku..*pogledam u sat*17:45,perfektno -.-
Mada,kad bolje razmislim..Nije sve izgubljeno!*odem do ormara i izaberem neku odecu,i ponovno see sredim*Kao sto rekoh,nije sve izgubljeno!
Znaal sam da ce mi ova haljina bar za nesto posluziti.A ako stavim ovaj sesir..da li ce biti blam?
Ma ne,ionako nemam vremena za razmisljanje!Moram brzo da stignem na zurku!*istrcavam iz kuce,i trcim sve do stanice za metro*Huh,stigla sam!*ulazim u metro i stizem do Honine kuce*Vidim,uveliko je party..*zvonim na vrata*
Hon:AAAA Ko je ovoo??:OO
Ja:O.o
Valy:JooJ :O
Ko si ti,uljezu?:OO
Hon:Daa!Ovde su sve bezveznjakovici,a ti,prelepa,uljez si medju njima :O
Ili smo mi bezveznjakovici uljezi??:OO
Ja:Hvala na komplimentu.xD
Srecann rodjuss!
*grlim Hon i dajem joj poklon*Sve najjj,najj..
Valy:*ulazimo u kucu*Ali stvarno,odakle ti tako dobar komad odece?:O
Ja:Imam
*cuje se glasna muzika,i svugde je guzva,svi igraju*
aa bre sta je ovo?
*svi me pogledaju*Sta?xD
Svi:O____O
Neko iz gomile xD:Dobra haljina!!
Svi:Da,daa!*nastave da igraju*
Ja:Hvala xP
Leo:Lena,whether it's you?xD
Ja:*pocrvenim*Ne nisam.xD
Leo:Ee usput,lepo ti stoji taj sesiric.
Ja:*sva sam crvena xD*Hvala
*pocne neka spora pesma,i svi plesu*
Leo:*gleda u pod*Ovaj,Lena...hoces da plesemo?
Ja:o.o *pogledam u Hon i Valy,a one mi "winkuju" xD*Umm...pa..moze.*pocnemo da plesemo*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!UMRECUUUUUUUUUUUUUUUUUU :SSSSSSSSSS U transu sammm........ne mogu da se pomaknemm...ali moje telo se nekako jedva samo pokrece..*neko upada na zurku*
Bet:HEYYYYYYYY!Zasto se ova zurka odrzava bez mene??????????!!!
Lola:DAAA???
Eva(njihova bff):DAAAAAAAAA???
Bet(ona je inace "zaljubljena" u Lea):*vidi mene i Lea kako plesemo*AGRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!*dodje do nas i povcue Lea*ON JE MOJ DECKO!!NECES MI GA PREOTETI,GLUPACO!!
Ja:Aa?O.o
'Ajde,sta sad trabunjas,fufo?n_n
Bet:Vrlo dobro znas o cemu pricamm!*dere se*ZELIS DA LEO BUDE TVOJ DECKO??NECE MOCII!*svi je cuju*
Ja:O.O
Da li si ti normalna?-.-
Aaa da,pokvario ti se veliki mozak,sad ti radi onaj mali od 2 mm.:3
Bet:AGRRRRRRRRRRRRR!*gurne me i udari,ja padnem na pod*
Ja:Auch...
Leo:BETT!Sta joj to radis???*pomogne mi da ustanem*I da,ja NISAM tvoj decko.Jel to jasno??
Bet:Secas se naseg prvog kissa??Onog 3. razredu??
Leo:Pa sta,tad smo bili mali,a i bilo je davno,nismo nista ni znali!
Ja:*uci su mi pune suza*
Valy:De,de..*zagrli me*
Hon:BET,GUBI SE SA MOJE ZURKE SA TVOJIM BALAVIM DRUGARICAMA!!!!Marc,Mike,Eric,pomognite mi!*Marc uhvati Lolu,Mike Evu i Eric Bet i izbace ih iz kuce*
Hon:TakooO!*zatvori vrata*Otaraasili smo ih se..Mozemo da nastavimo zurku!!*neko opet upali muziku i svi nastave da igraju,opet*
Ja:H..Hon..Mogu li u t..tvoju sobu??
Hon:Naravno,Valy i ja idemo sa tobom!*odemo u Honinu sobu*
Ja:*pocnem da placem*
Hon:Ma daj,zar verujes onoj fufi???
Ja:A-ali..Leo je sam rekao..
Hon:Eh,sto jes' jes' xD
Valy:De,de..Sta imas da places zbog toga?Sigurna sam da Leo voli samo tebe i nijednu drugu.
Ja:S-stvarno?
Valy:Naravno,nebi te onoliko branio da te ne voli!
Hon:Da,Valy je potpuno u pravu!
Ja:Devojke,vi ste najblje bff koje sa mogla da imam u celom svom zivotu!*zagrlim ih*
Hon:Super.Hocemo krenuti dole an zurku,moram da dovam onih 18 svecica..?xD *odjednom,svetla se ugase*
Valy:Sta je ovo??
Ja:Mozda je nestalo struje?
Hon:Nije valjda
*doel se cuje vristanje*
Ja:Ahh sta je sad?-.-
Valy:Neko se opet opasno zeza..-__-'
Hon:*vadi tri lampe*Evo vam,idemo da vidimo sta je!!*izlazimo zi sobe i polako silazimo niz stepenice,nigde nikog*
Valy:Everybody??Heyy,gde ste??
Ja:Postaje jezivo :S
Jos jedna od nasih horor prica.xD
Hon:Haha..a sad-ozbiljno.*vrisak se cuje iz podruma*Brzo,idemo u podrum!*ulazimo dole,tamo su svi*
Ja:Ljudi,sta se desilo??]
Teresa(neka nasa drugarica):Ovde ima duhovaa vanzemaljaca!!Vec su oteli Marca,Mike-a i Erica!!
Valy:Sve mi je jasno..
Ja:Idemo opet...
Valy:MIKKEEEEEEEE!!!!!!MARCCCCCCCCC!!!!!
Mike*Marc:*ulaze sa onim africkim maskama*Ja ne biti Mike ili Marc,mi biti Tulululubestitoto i Talalalabestitoto.
Valy:UUUUUHHH!Znam da imate po 17 godina,ali ste stvarno detinjastii!ZNACI,IDETE KOD MMA I TTA???
Mike:Mi se ne bojati MMA i TTA!
Marc:Da!
Valy:Dobro...*vadi fon,i zove mamu*Mama,Marc i Mike su opet napravili nestasluk..*isprica sta se desilo*Aha,dobro,znaci docices da ih pokupis za 5 minuta?Ok,bye!*prekine*Eto vam,dolazi MMA da vas privede.
Mike:AAAAAA!*potrci i gurne Valy,koja padne na pod*
Valy:AAAAAAA MOJA RUKAAAA!!
Ja:Valyyy!!Da li si dobro??o.o
Hon:Valy??o.o
Valy:Mislim da sam..ouuchh...slomila ruku!*pocne da place*
Svi:O______________O
Nastavice se...