Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Helena:Ma oprastam ti sve Milane!Samo ima jos jedan problem.Clan nase porodice je izbeglica! Milan:grrrr mrzim izbeglice Helena:Epa ako hoce da bezi uhvaticu je!
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Helena:Suzz je luda!Ako nezeli da ide na Domino onda imam da je magijskim putem uklonim iz porodice!Ima cini!Treba mi vasa krv:Marina,Bloom,Merion,Oritel,Dafni. Dafni:Dacu ti moju krv *da joj 3 kapi njene krvi* *nestade* Helena:*uzme svoju krv 3 kapi* Dajte mi molim vas !
Helena:*stavi u nekoj ciniji kapi krvi od svih clanova* A sada moramo da izbacimo suzz iz familije!Stavicu par latica otrovne biljke Solta i par listova biljke Krv. *stavi u ciniju* A sada svi govorite zamnom! Helena:Falacius Blodus celus preparatius Suzz Dolutus Familiarius DONUS!
*cinija pocinje da svetli bojom krvi i poce da isparava krv i ide u nebo crvenom svetloscu* Helena:Aaaaaaaaaaaaaaaaa osecam booool!!Joojjjjj ah *tako i svi clanovi osecaju bol dok krv isparava* ...............*odjednom to u ciniji explodira i nista nije ostalo unutra* *na stranicama Domino knjige ime Suzz se izbrisalo tako da Suzz vise nije clan porodice* Helena:Sada vise nije clan!Ne osecam je kao niednu rodjaku!A vi?
Helena:Svi smo odlucili da bude tako.Suzz vise nije Peters.Ona nije nama nista sem zlikovac!Otisla je na tudju stranu i vise se nemoze vratiti Bloom:Prebolecu ja to...