Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 17.03.2001 Broj poruka : 5106 Datum upisa : 15.11.2010 Godina : 23 Lokacija : who knows?
Suzz:Uffff dosta mi je vise!MOCI MOCI MOCI!Kao da se nista drugo ne moze bez moci!NECU NA DOMINO!MUKA MI JE SVEGA!DODJE MI DA UNIISTIM UNIVERZUM KO LAURA!
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Laura:Dicy sredi je za mene a i ti Locy.Idem da polako unistavam Domino *nestade* Locy:TORNADO SMRTI! Dicy:Dodacu malo iluzije u tornado *dodaje iluzije*
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Locy:Iluzije!!! --------------------- Helena:Sta se desava sa Dominom?O neeee unistavaju ga!!!!!!!! Laura:*zaledjuje prirodu* Vraticu ovo Domino na staru mrtvu planetu! Helena:Kako da nadjem Dafni??Jooj unistice Domino!!!
Marina:-pocne da vristi i iz nje izadje vatra koja ubije Dicy i Locy- POBICU VAS SVE!!!!!!!TELEPOTACIJA!!-teleportuje se na Domino-Seljancuro...!!!!! Laura OPA VIIDI KO JE TUU ! Marina:-pocne da svetli-ZMAJEV NAPAD!!! Laura:AA-padne-SELJANCURO!
*vidi blizu jezero i udje u njega* Helena:Dafni? Dafni:Da sestrice? Helena:Laura,ima da unisti celu planetu! Dafni:To sve ovisi o tebi!Moras verovati ono sto je u tebi!Niko nemoze da uzme zmajevu vatru koja lezi u tebi! Helena:Ali kako? Dafni:VIdeces Helena,verujem u tebe *nestade* helena:DAFNI?!DAFNII
Helena:Laura! *Helena u svom believiexu* Laura:Ona isto ima zmajevu vatru?!To nije fer! Helena:Mislis da mozes da se izvuces sa mojom zmajevom vatrom?Epa pogresila si! Laura:Dicy,Locy pobrinite se za ovu seljanku dok ja sredim Helenu! Helena:Zmajeva strela! Laura:aaa Helena i Laura odu same da se bori na jezero
Datum rođenja : 19.12.2001 Broj poruka : 3130 Datum upisa : 09.08.2011 Godina : 22 Lokacija : NS.<3
Lex :Ma kakvi! Volim da slušam tuđe probleme (LOOL XD) Maky: *u sebi* E sada postaje uobičane priča 24h dnevno i verujte vremenski rok je isti kao naziv -.-'' (xDDDD)
Datum rođenja : 17.03.2001 Broj poruka : 5106 Datum upisa : 15.11.2010 Godina : 23 Lokacija : who knows?
Suzz:Maky da znas ja sam vampir i citam misli xDD E ovako..da krenem sa pricom.Uvek imaju neke borbe i problemi i mene sve to nervira!I rec je samo o MOCIMA,MOCIMA,MOCIMA!Grr ja nemam moci pa sta?*i prica joj stase sve izdesavalo xD*
Datum rođenja : 19.12.2001 Broj poruka : 3130 Datum upisa : 09.08.2011 Godina : 22 Lokacija : NS.<3
Maky *Ako se ova zaljubila ima već sutra da osvoji njega sa Lex pored sebe (u sebi)* Lex : Ja sam expert za to! Ajde reci mi šta voli! (ili nisi valjda lezb LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ŠALIM SE XDD)
Suzz:Ahahahahahah xD Pa nzm sta voli..skoro smo se upoznali..On je vampir kao i ja...Zove se Damon..Ali pazi nzm ni koliko godina ima -.- Valjda 19...ili po vampirskom 1967 godina xD
Locy:Ne tako brzo!ILUZIJE OBUZMITE OVU SELJANKU! *na jezeru* Laura:Zavrsicu sta su nasi preci poceli! Helena:Aha *baci providnog zmaja na nju* Laura:*zaledi zmaja* Grrrr aa *baci ledenu strelu* Helena:*pokusava da zaobidje strelu koja je prati* Laura:Unistili su ti planetu a ja cu unistiti tebe!Drago mi je da imas jos zmajeve vatre koju cu da uzmem Helena:*teleportuje se i izbegne strelu* Ti nista neces uzeti!Zmajeva vatra je moja! Laura:Grrrr!Aaaa *baci ledenice na nju* Helena:*odbrani se zmajevim plamenom* Laura:Zazeleces da nisi prezivela unistenje Domina! *stavi je u kristalni kavez* Helena:*pada i razbije se kavez* Laura:Buahahaahahhaa *Helena se teleportuje iz nje* Helena:Hahahaha *udari je vatrenom loptom* Laura:*padne u jezero* *ruka izadje iz jezera i povuce Helenu u jezero* Laura:*zaledi celo jezero* Helena:................*razbije led i izadje svetleca* Laura:Sad cu uzeti svu moju moc zmajeve vatre za zadjni udarac! Helena:*zalednjena* Laura:Buahahah.Pokusaj da razbijes ovaj led seljanko! Helena:*izadje veliki zmaj koji se vrti oko velikog leda i razbije led* Laura:NEEEEEEEEE Helena:*sva svetleca i vatrena izadje i pukne jedna vatrena explozija* *Armija je nestala na Dominu a oblaci su se povukli* Helena:*nosi Lauru u ruke i sidje dole ispred palate kod Marine i ostalih* Oritel:Uspela si Helena! Bloom:Ti vladas!Bravo!
Maky *još samo 23h i 50 minuta -.-''* Lex : U tom slučaju- imam specijalni metod! LOve Call se zove! Samo kažeš njegovo ime ja ga pozovem on uradi neki test i to meni stigne na telefon!
Marina:TOOO HELENAAA!!!!JUHUUU!!-skoci na nju- SVAKA CA... Milan:Helena... Marina:Tara..Bloom..mama..tata..idemo mi... -Helena i Milan us ostali sami LOL- Milan:Izvini...raskinuo sam sve.Hteo sam da ti kazem da na Eraklonu biraju zenu,ali sada sam sve otkazao.Da bih ti dokazao da te volim.. ***** (u marininoj sobi LOL) Marina:Ne brinite sve je ok tara:Da ***** Milan:Molim te za oprostaj Helena!