Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Helena:Zmajev dah! *odledi Karlotu* Karlota:Aaaa sta je bilo ovo..aaa Helena:Uff ta krava Laura! -------------------------------- Laura:Jedva cekam da vidim izraz njihovih lica kad otvore poklone! Locy:BAUAHAHAHAH ------------------------------------------- Bloom:Ajde poklone da otvarate! Helena:Wooohhohooo!AJDE MARINCHI!
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Helena:*otvara poklon* aaaaaaaaaaaaaa vristi* vatrena lopta *ubije zmiju* KO NAM JE OVO POKLONIO IMA DA BUDU U ZATVORU! Helena:Predjimo na drugi.......*otvara...* aaaaaaaaaa *vristi* AAAAAAAAA ZMAJEV BES! *unisti neko cudoviste*
Helena:Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laura:Buahaha Dicy:Iluzije! Helena:aaaaaaaa *sva svetli i veliki zmaj izadje iz nje i unisti trix...i one nestadose* P.S Ajde malo miran rodjendan da imamo
Helena:WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Bloom:Poklon od mene za vas su dve krune! *dve prelepe zlatne krune* Helena:WOOOOOOW *__________________*
Marina:BLOOM!!UGUSICU TEE-zagrli je jaaaaako- Bloom:AAuu ok dosta,dosta Merion:Idite kod Daphnie ona vam je svasta kupila Marina:Zar i onaa?? Marina:Daphniee WOWWWW AAAAAAAAAA HELENAAA DOLAZIII-urla LOL-
Dafni:Evo vam Haljine,krune,zivotinjice..to je sve za vas...i naravno vasa soba je puna zlata i dijamanata *pokaze im sliku sobe* Helena:WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW KOLKO ZLATA!
Dafni:Ja vam to nisam kupila vec stvorila mojom magijom! Bloom:WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!OVO MI JE NAJBOLJI DAN IKAD!!!!! Dafni:A ja sada moram da idem!Moj duh mora da se odmor.Blagoslovene bile sestrice moje mile *nestade* Helena:Dafni.. *lije suze ko iz kabla* Helena:Sta mislite?Dal Dafni moze da se vrati u pravi zivot?
Merion:................... Helena:Ali...ali...to bi nam bio najlepsi poklon na svetu!*lije suze ko iz kabla* Oritel:Zasto placete na svoj rodjendan?Pa vi ste princeze!
Helena:RECITE STAAA MOLIM VASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Oritel:Pa vidis kad bismo oziveli Dafni ona bi bila prestara.I nebi sve islo kako treba.Nemoze vise od 3 zmajeve vatre da postoji na zivom svetu.I vidite,mora da postoji barem 1 zmajeva vatra u duhovnom svetu da stiti duhove.Zao nam je. Helena:*lije suze ko iz kabla i urla* NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Helena:Dafniiiiiiiiiiii Oritel: :/ Helena:Ajde da okrenemo nazad vreme i da se ja i Marina vratimo kad smo bile bebe i kad us vestice unistile Domino.Da sprecimo Dafninu smrt!Razumete ?
PS.KME KMEEE LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lo1l: ja crkavam Marina:-place msm beba je LOL- Drevne vestice:HAHAHAHA! Dafni:Necete dobiti moc zmajeve vatre!! Drevne vestice:SMRTONOSNI UDAR!! Marina:NEEE-baci se pred Dafni- STITT!! Drevne vestice:-nestanu- Marina:Dafni?LOL
PS.KME KMEEE LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lo1l: ja crkavam Marina:-place msm beba je LOL- Drevne vestice:HAHAHAHA! Dafni:Necete dobiti moc zmajeve vatre!! Drevne vestice:SMRTONOSNI UDAR!! Marina:NEEE-baci se pred Dafni- STITT!! Drevne vestice:-nestanu- Marina:Dafni?LOL