Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Marina:AU brateee......... Petunija:Princezo kakav je to recnik? Marina: -.-" Bloom:Gospodjice Petnija molim vas da izadjete iz sobe! Petunija:-izadje- Bloom: -.-"
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Helena:*budi se* ljudi sta se desilo?Ljudi predosecam neku nevolju Laura:Opaa seljanke su jos tu.Uzecu vam sve!Pa cak i moci! Helena:Opet tii -.- Pali! Laura:Moc Aqva Regine ce vas unistiti! Helena:Ta Patka Regina ili kako se vec zove ne postoji!Moc zmajeve vatre moze da te sprzi! Laura:Preuzecu Domino i pripadace mojoj porodici Son. Helena:Domina pripada Rojalnoj porodici gde pripadam ja!ne lupetaj! Laura:Uzecu vam i tu zmajevu vatru zajedno sa Dominom! Helena:Neces! Laura:Draga moja ja mogu sve! Helena:Ja mogu vise od tebe seljancuro!
Datum rođenja : 06.07.2000 Broj poruka : 10430 Datum upisa : 28.12.2011 Godina : 24
Sarah: Je si li ti psihički dobro? Ja msm. da i nisi baš! Sarah Heartix! *transformiše se* MOĆ BOJA OSLIJEPI JE!!! Laura: Neeee! Sad ćeš vidjeti, ti bebo! Sarah: Hmmm, ja bih tebi rekla da si beba, ali bebe su slatke, tako da... xD
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Laura:Preuzimam vam Domina i moci! Helena:Jedi Lajna -.- Laura:Sta o.O Helena:Zmajev dah! Laura:aaaa *udari od zid* Helena:Zavrsimo je! Laura:Kako god!Vraticu se ja da vam preuzmem moci i kraljevstvo i bicete premestene u selo!
Helena:ZMAJEV BES! Laura:aaaaa *Probije kroz zid* Laura:Vraticu se uskoro s mojom vojskom Aqve!Videcemo se! *nestade* Helena:SAMO SE VRATI IMA DA TE UBIJEM MALA STOKO!
Helena:Ljudi ovo nije zalosno vec smesno!Meni je dosadilo ovo umiranje!Ozbiljna sam! Oritel:Kako to mozes da kazes?! Helena:Sigurno se pretvara da je umrla!Zmajeva vatra radi uvek! Oritel:o.O PS: Mislim stvarno ajde da se borimo protiv Laure a ne da umires =.=
Tara:SAD CEMO DA VIDIM KAKO MUSA DERE JARCA!!-leci Marinu-U ime sestrintva prizivam te da ans se vratis! Marina:-ziva-AA! Tara:ETO!SAMO JE POTREBNA KONCETRANCIJA I LJUBAV -.-! Marina:O.o tara dja molim te ne pravi scenee!
Helena:Pa Tara zmajeva vatra je jaca,da znas -.- Oritel:MARINAAA Bloom:hej sta se desilo ovde o.O Helena:Seljanka Laura oce nase moci i kraljevstvo Bloom:Nedolazi u obzir!