Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Join the forum, it's quick and easy
Dobrodosli na WCLE! Pre nego sto razmislite o registraciji znajte da mi prihvatamo apsolutno svakog! Nakon što se registrujete imaćete pristup mnogim sadržajima, upoznaćete divno onlajn društvo i vezaćete se za nas! Stoga sami odlučite!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dragi članovi, nakon toliko vremena forum je napokon otvoren. Naša administracija svakodnevno je dolazila na forum i uređivala ga, te se nadamo da se naš trud isplatio. Voli vas vaš WCLE.
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Helena:Pa da ^^ cim je to deo imena naseg klub-a Daniel:Heeej ljudi! *dolazi iz WC-a* Upravo dolazim iz ove... ovaaaj crvene fontane i pozvan sam da prisustvujem ovom svecanom dogadjaju Cory:Ovaaj.....Cao? *crveni se*
Datum rođenja : 06.10.1999 Broj poruka : 2968 Datum upisa : 06.08.2011 Godina : 25
Cory:Sophina.. >.< Daniel:Ovajj... cao *kez od uva do uva* Jessica:Da nema te usi kez bi mu otisao preko glave xD Daniel:Inace, da vam se predstavim, ja sam Daniel! *cese se za glavu dok gleda u Cory* Helena:Hah, romantikaa -.-"
Helena:Aaa pa gde njega da spomenes? Ne znam gde je.... nisam se cula sa njim.. :/ Marina:Daj, sigurno covek razmislja o tebi lol xD Helena:*lupne je* Ne glupiraj se! Cory:Daniele, ja se zovem Cory Daniel:Lepp-o ime :DOvajjjj.. idem ja imam neka posla sa Grizeldom.. Helena:Neka posla sa Grizeldom?!
Helena:Salim se Cory Jessica:Tebe samo spopada taj Valtor, Helena -.-" Helena:Aham -.-' Bloom:Heeej devojke *mase rukama* Helena:Bloom! *zagrli je* Gde si bila do sad? Bloom:Do Domina :DDosla sam ovde jer se okupljaju najjace vile u univerzumu, je l' tako? Helena:Aha... Faragonda:Devojke dodjite, pocinjemo
Faragonda:Ehmmm... *svi izlaze na binu* Faragonda:Test. Test. *proverala mikrofon xDDDDDDD* Helena:*gleda je kao da je pala sa kruske* Faragonda:Zelela bih da vam predstavim Optix Club, i ostale vile koje su odgovorne za vasu bezbednost i trenutni mir u magicnom univerzumu! *svi tapsu*
Datum rođenja : 12.08.1999 Broj poruka : 8092 Datum upisa : 03.11.2009 Godina : 25 Lokacija : World of dream...
*nove vile su odusevljeno gledale* Jedna od njih: Ja bih stvarno volela da budem kao one:) Druga:I ja,blago njima one su sad nastavnice.. *Optix vile nisu mogle da veruju da su postale nastavnice i s radoscu su posmatrale nove vile*
XXX:Omg, neke pateticne princeze koje su umislile da su vile -.-" omg! Alexandra:Sta to pricas, Lora, one su se borile protiv vestica i raznih stvorenja da nas spasu... one su Optix.... Lora:Ma da.... to su samo uspavane princeze kojima se posrecilo u zivotu.. Alexandra:Ali nijee... one su kroz mnogo toga loseg prosle u zivotu... Lora:Ma da -_- *u sebi* Pripremicu im posebno iznenadjenje!